Orman Yangınları İle Mücadele Devam Ediyor
Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli Devam eden Orman yangınları hakkında son durumu paylaştı. Orman Yangınlarının devam ettiğini belirten Bakan Pakdemirli Sadece Bakanlığımızın açıklamalarını dikkate alın dedi
Antalya’da 8 BİN 264 Sorti Yapıldı
Bakan Pakdemirli açıklamasının devamında Muğla Köyceğiz, Milas, Yatağan, Kavaklıdere ile Çine ve Isparta Sütçülerde Orman yangınlarının devam ettiğini açıkladı. Sadece Antalya İlimizde 8 bin 264 sorti yapıldı ve bir nevi yapay yağmurlamam yapılmış oldu yapılan bu sortilerde toplam 150 bin ton su yangın bölgelerine hava ve karadan sıkıldı söndürme çalışmaları yangınların devam ettiği bölgelerde devam etmektedir. açıklamasında bulundu.
Yangınlara Bütün Ekipmanlarla Müdahale ediyoruz
Ülkemizde çıkan orman yangınlarına Bakanlığımız olarak 16 Uçak, 9 İHA, 57 Helikopter , 850 Arazöz ve su Tankeri,150 İş Makinesi, 5 bin 259 Orman personeli ile müdahale ediyoruz. dedi Şuan Muğla Milas yangını devam ediyor ve Önemli bir tehlike arz etmiyor. Muğla’da 15 Orman yangını çıktı ve Termik santrali ve turizm alanlarını korumak için çok ciddi çaba saffettik dedi.
Anlık Tüm İş İlanlarına Ulaşmak İçin Mobil Uygulamalarımızı İndirebilirsiniz.